Over ons

Transport- & logistieke opleidingen op maat 

In de Transport & logistiek is een groeiende behoefte aan scholing. Gekwalificeerd personeel maakt uw organisatie tenslotte slagvaardiger. Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal.

Logistic Force Academy is een ambitieus opleidingsinstituut, gespecialiseerd in opleiding, training en advies voor onder andere de vervoer- en logistieke sector. Logistic Force Academy onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het aanbod van korte competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk met meer dan 25 jaar trainingservaring".

Breed scala aan kwaliteitsopleidingen

Of het nu gaat om het heftruckcertificaat, het internationaal erkend certificaat medewerker luchtvracht, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer of transportplanner: bij logistic Force Academy hebben we ruime ervaring met arbo- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies- & maatwerktrainingen. Maar ook andere opleidingstrajecten zoals BBL kunnen door ons worden ingevuld. Wij werken samen met een groot aantal opleiders en hebben een landelijke dekking, zodat we altijd kunnen voldoen aan de vraag van de opdrachtgever.

Opleidingen incompany en maatwerk 

Bijna al onze opleidingen kunnen in uw eigen bedrijf en als maatwerk worden aangeboden. Met onze vakinhoudelijke expertise stemmen wij een opleiding af op uw specifieke bedrijfssituatie of ontwikkelen deze in samenspraak met u als opdrachtgever. Uitgangspunten voor ons zijn uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het opleiden van één cursist of het ontwikkelen van een meerjaren opleidingsplan voor bijvoorbeeld nascholing van uw complete personeelsbestand: Logistic Force Academy heeft alle relevante knowhow in huis.

Lage kosten

Dankzij het unieke in-huisconcept is Logistic Force Academy de voordeligste opleider op logistiek gebied, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Voor werkgevers betekent dat mogelijk een flinke korting op de opleidingskosten:

  • Minimale overheadkosten
  • Geen dure accountmanagers
  • Lage marges
  • Staffelkorting bij meerdere deelnemers
  • Subsidiemogelijkheden voor verschillende branches

Door een enthousiast team van gemotiveerde collega's, is het onze intentie om uit te groeien tot een van de beste opleidingsinstituten in deze sector. Onze klanten zijn in belangrijke mate afhankelijk van de geboden opleidingen, trainingen en producten, daarom streven wij naar 100% betrouwbaarheid en geborgenheid in al onze processen en afspraken. Ons kwaliteitslabel is dan ook:

“Logistic Force Academy, verzegelt uw kennis”