Hieronder treft u alle door Logistic Force Academy aangeboden cursussen aan. Wanneer u op een van de cursussen klikt, krijgt u de informatie aangaande de betreffende cursus. Vanuit daar heeft u tevens de mogelijk om u in te schrijven voor deze cursus

Training examinator interne transport middelen

Bedrijven waar medewerkers werkzaam zijn als gecertificeerd “trainer interne transportmiddelen” wordt met deze opleiding de mogelijkheid geboden om volledig zelfstandig examens uit te voeren onder auspiciën van Logistic Force Academy. Door zelf op te leiden en te examineren bespaard u op het opleidingsbudget.

Voor wie?
Medewerkers die reeds in het bezit zijn van een geldig certificaat van een intern transportmiddel en het certificaat “trainer interne transportmiddelen”. De opleiding en examinering zijn dan gericht op dit interne transportmiddel.


Resultaat
Deelnemers leren op juiste wijze de kandidaat te beoordelen met het intern transportmiddel volgens de Arbo-normen (AI 14)

Inhoud

  • Wettelijke eisen gesteld aan intern transportmiddel en de bijbehorende toets matrijs
  • Faalangst, inter- en intra individuele verschillen, stresshantering
  • Gespreksvormen, slecht nieuws gesprekken
  • Inhoud praktijkexamen, parcours
  • Beoordeling praktijkexamen

Examen
Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.

De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 16,55 p.p.p.d.

 


Tijd:

2 dagen


Plaats:

In overleg


Prijs:

In overleg


Subsidie:

Niet van toepassing

 


Op deze pagina treft u in onderstaand overzicht alle door Logistic Force Academy aangeboden cursussen. Door op een van onderstaande cursussen te klikken, wordt u doorverwezen naar de informatiepagina aangaande de desbetreffende cursus. Op deze informatiepagina heeft u tevens de mogelijkheid om u in te schrijven voor de cursus en kunt u de beschikbaarheid bekijken.