Train de trainer interne transportmiddelen

Na het volgen van deze training kunnen bedrijven zelf vorm geven aan het opleidingsbeleid voor interne transportmiddelen. Dit houdt in dat een opgeleid medewerker andere collega’s mag opleiden met betrekking tot het bedienen van interne transportmiddelen volgens de Arbo-normen (AI 14) met het lesmateriaal van Logistic Force Academy. Na de interne opleiding worden de deelnemers wel door een docent van Logistic Force Academy beoordeeld om de kwaliteit te waarborgen. Door zelf op te leiden bespaard u op uw opleidingsbudget.


Voor wie?

Medewerkers die reeds in het bezit zijn van een geldig certificaat van een intern transportmiddel. De opleiding is dan gericht op dit interne transportmiddel.

Resultaat

Deelnemers leren hun vakkennis op juiste wijze over te dragen. Deelnemers zijn na afloop, zowel theoretisch als praktisch,bekwaam om een opleiding interne transportmiddelen te verzorgen volgens het opleidingsplan van Logistic Force Academy.


Inhoud

  • Theorie over het interne transportmiddel
  • Opbouw lesplan theorie
  • Didactische vaardigheden
  • Opbouw lesplan praktijk
  • Oefeningen behorende bij het lesplan
  • Toets momenten en eindbeoordeling


Examen

Na afloop wordt geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een getuigschrift van Logistic Force Academy als bewijs van deelname.


De prijzen zijn inclusief trainingsmateriaal, certificaat met bijbehorende pas, examens en exclusief BTW en CCV registratiekosten van € 16,55 p.p.p.d.

Tjjd:

1 dagdeel

Plaats:

Locatie Logistic Force/ 

Incompany
Prijs:

€ 59,00 p.p., € 950,00 per groep (max 20)
Subsidie:

Vraag naar de mogelijkheden